Reserveren en tarieven sportaccommodaties

Verenigingen, particulieren, bedrijven of instellingen die gebruik willen maken van een gemeentelijke sportaccommodatie kunnen deze voortaan digitaal reserveren/ het gaat hier om het gebruik van een sporthal, gymzaal, squashbaan, vergaderruimte, een horecagelegenheid of een zwembad.

Werkwijze incidentele huur

Wil u inzien welke zalen er nog vrij zijn om bijvoorbeeld een sporthal te huren? Kijk dan op sporten.waalwijk.nl
Hier is 2 maanden vooruit te zien wat er in de planning staat. Let op: een aanvraag voor zaalhuur gaat altijd in overleg met de planner. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie of uw aanvraag is goedgekeurd. 

Geef bij je aanvraag duidelijk aan voor welke activiteit gaat gebruiken.
 

Werkwijze structurele huur


U kunt het digitale aanvraagformulier inscannen en opsturen sporthallen@waalwijk.nl. Daarnaast kun het aanvraagformulier kosteloos retour sturen naar Gemeente Waalwijk, t.a.v. S. Hoogveld, Antwoordnummer 10006, 5140 VB Waalwijk. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verzonden, krijgt u een bevestiging van ontvangst. Formulieren die na 1 mei worden verzonden krijgen doorgaans binnen een week een reactie.
 

Meer informatie


Voor vragen kunt u contact opnemen met het Sportbedrijf van de gemeente Waalwijk. Dit kan via email: sporthallen@waalwijk.nl
 

Te downloaden:

Aanvraagformulier 2023-2024
Aanvraagformulier 2024-2025
Meer informatie over tarieven van onze zwembaden, sporthallen, gymzalen en buitensportvelden, klik hier.