Topsporthal De Slagen

Topsporthal De Slagen. Op naar een geslaagde activiteit!

De Slagen is dé meest veelzijdige sporthal in Waalwijk en omgeving. Door haar multifunctionaliteit en centrale ligging is het een uitstekende locatie voor zowel nationale als internationale (sport)evenementen. De Slagen biedt een bestemming aan vele verengingen, scholen en recreatieve sporters. Het complex is daarnaast uitermate geschikt voor overige evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Of u nu een avondje wilt sporten of een wedstrijd wilt bijwonen: in Sporthal De Slagen bent u altijd aan het juiste adres. Met een grote, moderne sporthal, een tribune, twee sportcafés, klimwanden, een tokkelbaan en diverse andere (sport)faciliteiten staat De Slagen garant voor een sportieve belevenis!

Bekijk hier een kort introductiefilmpje over Sporthal De Slagen.

Sporten op topniveau!
De grote sporthal is 50 bij 36 meter groot en te verdelen in drie zaaldelen. De hal is uitermate geschikt voor trainingen, wedstrijden, clinics en diverse (top)sportevenementen. Op de tribune in de grote hal is plaats voor ruim 1000 bezoekers. De vrije speelhoogte van 9 meter, vloervoorzieningen voor turntoestellen en technische faciliteiten zorgen ervoor dat de sporthal voldoet aan de hoge sporttechnische eisen van NOC-NSF. De accommodatie is dan ook geschikt voor zowel nationale als internationale sportwedstrijden.

Multifunctionele sportaccommodatie
Sporthal De Slagen beschikt naast de grote zaal ook nog over een extra sporthal welke 36 bij 17 meter groot is. In deze zaal kunt u survivallen met de tokkelbaan en klimwand of een freerunning parcours opbouwen. In de hal zijn de belijningen voor vrijwel alle indoorsporten, zoals voetbal, handbal, basketball, volleybal en turnen aangebracht. Alle benodigde sport- en spelmaterialen staan tot uw beschikking. Van tafeltennis tot taekwondo; iedere sport vindt wel een thuis in Topsporthal De Slagen!

Aparte ontspanning-, gym- en dansruimte
Zoekt u een ideale, rustige ruimte om te ontspannen, te gymmen of te dansen? Dan kunt u terecht in onze sportzaal op de eerste verdieping. Deze zaal is 20 bij 5 meter groot en biedt een prachtige uitkijk op de activiteiten in het vierde zaaldeel. U kunt er ook voor kiezen om de screens te laten zakken zodat het zicht naar de zaal wordt belemmerd en u nog meer privacy geniet. Ideaal voor Yoga activiteiten bijvoorbeeld.

Overige faciliteiten
Sporten is een gezonde en sociale aangelegenheid. We vinden het dan ook belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan een sport van zijn of haar voorkeur. De Slagen maakt dit mogelijk! Vanwege de goede lokale voorzieningen en perfecte toegankelijkheid ook voor mindervaliden maken de Slagen dé toplocatie om te sporten en te bewegen!
Sporthal De Slagen heeft 8 groepskleedkamers waaronder 2 extra ruime en goed verzorgde MIVA-kleedkamers. Daarnaast zijn er 2 scheidsrechterkleedkamers aanwezig en heeft De Slagen de beschikking over een EHBO-ruimte en een massageruimte. De 96 lockers zorgen ervoor dat u uw kleding en kostbaarheden veilig kunt opbergen tijdens het sporten.

Vier vergaderrruimtes
Een vergadering, workshop of bijeenkomst organiseren? Reserveer dan één of meerdere van onze vier luxe vergaderruimtes. Deze ruimtes liggen op de eerste verdieping (lift is aanwezig) en bieden allemaal de mogelijkheid tot het gebruik van een beamer met presentatiescherm. De horecavoorzieningen en het prachtige uitzicht op het sportcomplex  tegenover De Slagen maken deze ruimtes de ideale plek om bijeen te komen.
Naast de technische ondersteuning voor uw bijeenkomst biedt het team van De Slagen u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een lunch, dinér, receptie of volledig verzorgde netwerkborrel. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gezellig naborrelen in de sfeervolle sportcafés
Direct tegenover de entree van De Slagen vindt u een ruim opgezet maar sfeervol sportcafé dat uitkijkt op de grote sporthal. Onder het genot van een drankje of een (gezonde) snack geniet u hier van het sportieve schouwspel.
Naast dit sportcafé vindt u op de eerste verdieping een kleinere knusse horecagelegenheid waar u met uw vereniging na kunt borrelen. De sportcafés bieden u een ruim assortiment dranken en snacks aan, waarbij we het accent hebben verlegd naar gezonde voeding, maar de kroket staat ook zeker nog altijd op de kaart.
Ons enthousiaste horecateam staat in ieder geval altijd voor u klaar!

De Slagen. Voordelig en veelzijdig!
Voordelig sporten op een toplocatie? Dat kan in De Slagen. Huurt u een volledige zaal? Dan is het gebruik tijdens uw evenement van vergaderruimtes en kleedkamers gratis. Voordeliger uw evenement organiseren is haast niet mogelijk.
Kijk voor de actuele tarieven elders op de website onder "reserveren".

Technische faciliteiten
- Computer gestuurd luchtbehandelingssysteem
- 4 Elektrische hijsunits
- 2 Elektrische scoreborden
- Beamer met groot scherm (3 bij 4 meter)
- Draadloze microfoon
- Professionele geluidsinstallatie
- Krachtstroomaansluitingen
- Lichtinstallatie van max. 600 lux, te gebruiken in 3 lichtsterktes
- Geautomatiseerde tussenwanden
- Snel en dekkend WiFi
- Ringleiding voor slechthorenden
- 2 Klimwanden
- Tokkelbaan
- 16 Badmintonbanen
- 4 Basketballvelden en 1 centre court veld
- 4 Volleybalvelden en 1 centre court veld
- 1 Handbalveld en 3 oefenhandbalvelden
- 1 Zaalvoetbalveld
- 1 Buitenhandbalveld
- hoogte sporthal 9 m
 

Sportief kinderfeest

Een gezellig, veilig en sportief kinderfeestje? Huur de kleine zaal van sporthal De Slagen en kom bijvoorbeeld lekker zaalvoetballen of apenkooien! 

Horeca arrangement mogelijk in overleg (denk aan ranja/andere drankjes met frietjes en snack).